obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
 Onderwerp afdrukken
UPC internet snelheid en nieuwe EU-telecomregels
Eek
Ik heb nu enige maanden internet via UPC en heb een z.g. 25 Mbps contract. Waarom het een 25 Mbps contract heet weet ik niet want mijn snelheid varieert van 13 tot 1 Mbps., zet ik er een router tussen dan is het nog wat minder. Ik kan me niet voorstellen dat het aan mijn verbinding in huis ligt. (Aangesloten door een monteur, afstand aansluitingspunt-PC net 1 meter(Modem daar tussenin).

Bij UPC loop ik tegen een muur, allerlei uitleg, Maar nu staat er in de nieuwe EU regels die per 25 mei ingaan ondermeer: " De Commissie zal bijvoorbeeld goed nagaan of er geen algemene beperkingen van legale diensten en toepassingen bestaan en erop letten dat de breedbandverbindingen van burgers en bedrijven in de EU zo snel zijn als is aangegeven in de reclame door internetaanbieders."Wat nu UPC, gaan jullie mijn modem zo afstellen dat in ieder geval een snelheid van 25 Mbps is gegarandeerd. Ik denk dat Nelie niet iemand is de sprookjes accepteerd.

Vannacht was mijn lijn geblokkeerd omdat UPC onderhouds werkzaamheden moest verrichten, ik dacht ze anticiperen op de nieuwe richtlijnen en zorgen dat ze de snelheid leveren die ze toezeggen, maar dat blijkt nu nog niet zo te zijn. Na 25 mei?
 
Eek
Pingtest geeft meestal A of B, soms C, geen dataloss, veel jitter
 
Eek
Hallo,
Het klinkt wel stom, ik weet niet wat ik allemaal heb veranderd, maar bij de speedtest haal ik nu iets meer dan 24Mbps .

Hoera, je hoort mijn voorlopig niet klagen.

Bedankt voor je hulp en aandacht
 
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'UPC internet snelheid en nieuwe EU-telecomregels', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
uitvallen internet Storing : 2 16 mei 2015
Internet storing Storing : 1 27 jun 2014
UPC, internet met 200Mbit/s vanaf april voor iedereen beschikbaar Snelheid : 1 15 feb 2014
Nieuwe Horizon-update UPC Digitale televisie : 1 10 jan 2014
Browser en internet verbinding probleem Algemeen : 3 27 jul 2013