obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
 Onderwerp afdrukken
Realityprogramma Secret Story 24 uur per dag te volgen bij UPC
Popeye
Realityprogramma Secret Story 24 uur per dag te volgen bij UPC

Amsterdam, 26 januari 2011- Het nieuwe realityprogramma Secret Story van Net5 is bij UPC via een speciaal beschikbaar gesteld kanaal 24 uur per dag, zeven dagen per week te volgen . Secret Story volgt 15 kandidaten, ieder met een geheim, in een afgesloten huis vol camera’s. Zij moeten drie maanden lang hun geheim verborgen zien te houden en dat van de anderen zien te raden. Vanaf zondagavond 13 februari kan Nederland gaan meeleven én spelen met Secret Story.

Alphons Martens, Zendermanager Net5: Een project als Secret Story wil je overal en altijd kunnen volgen. Dat is mogelijk voor het grootste deel van Nederland, dankzij de overeenkomsten met UPC, Ziggo en Caiway. Naast het digitale kanaal en de uitzendingen op Net5 zetten we ook op internet en social media groot in met Secret Story.

Mis niks en ontdek hun geheim
De kandidaten die hun intrek gaan nemen in het huis van Secret Story hebben allemaal een bijzonder verhaal. Zodra ze een voet over de drempel zetten, verandert dit verhaal in hun ‘secret story’. In het huis - waar privacy onmogelijk is moeten zij alles op alles zetten om hun geheim te bewaken. Tegelijkertijd is er de vraag die iedereen bezighoudt: wat zijn de geheimen van de andere bewoners? Wie is eigenlijk een dominee? Wie heeft er ooit de jackpot gewonnen? En zijn er echt twee zussen in het huis? Dankzij het digitale kanaal hoeft de kijker niks te missen van Secret Story.

Secret Story
Kick-off: zondag 13 februari om 21.15 uur bij Net5. Direct aansluitend start het digitale kanaal Secret Story 24/7, te volgen via het basispakket van UPC (kanaal 14) en via net5.nl/secretstory.

Bron UPC persbericht
Popeye

Alice, CaiWay, Glasvezel, [url
 
jessedevries20
Aardig toch? Hoef je niks te missen van dat programma (dat mij best wel leuk lijkt)
 
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Realityprogramma Secret Story 24 uur per dag te volgen bij UPC', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Bridgemode voor de EPC3925, TWG850 en de TWG870 volgen later Hardware instellingen : 1 23 okt 2012