obey-robots.txt
21 April 2019, 22:49
Navigatie
Ledenenquête
Analoge televisie via de kabel moet blijven:

Ja
Ledenenquête: Analoge televisie via de kabel moet blijven: Ja 83% [68 stemmen]
83% [68 stemmen]

Nee
Ledenenquête: Analoge televisie via de kabel moet blijven: Nee 17% [14 stemmen]
17% [14 stemmen]

Stemmen: 82
U dient in te loggen om te stemmen.
Gestart: 15 apr 2010

Enquête-archief
Inloggen / Registreren
Gebruikersnaam

Wachtwoord


Nog geen lid?
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.
UPC Gebruikers Groep
Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Onderwerp bekijken
Nieuws over en van UPC mag u hier posten.
 Onderwerp afdrukken

UPC biedt gemeenten Brummen, Liesveld, Lochem, Maasdriel, West Maas en Waal, Zaltbommel en Zederik n

Popeye
UPC biedt gemeenten Brummen, Liesveld, Lochem, Maasdriel, West Maas en Waal, Zaltbommel en Zederik nog voor zomer 2011 snel internet, interactieve televisie en telefonie

Amsterdam, 5 november - Kabel- en mediabedrijf UPC Nederland biedt nog voor de zomer van 2011 alle inwoners van de gemeenten Brummen, Liesveld, Lochem, Maasdriel, West Maas en Waal, Zaltbommel en Zederik supersnel internet, interactieve digitale televisie en digitale telefonie aan via haar toekomstvaste kabelnetwerk. UPC moderniseert naar verwachting ook haar netwerk in de resterende gemeenten nog voor het einde van 2011. UPC beloofde begin 2010 om haar gehele netwerk binnen twee tot drie jaar te vernieuwen.

Om internet, interactieve digitale televisie en telefonie aan al haar klanten aan te kunnen bieden, moderniseert UPC de laatste delen van haar netwerk in Gelderland en Zuid-Holland tot een toekomstvaste breedband infrastructuur. Doordat UPC het netwerk van bovengenoemde gemeenten moderniseert, kunnen bijna 60.000 extra huishoudens in de eerste helft van 2011 profiteren van de innovatieve diensten van UPC.

Geen vraagbundeling
De werkzaamheden die UPC uitvoert bestaan uit het vervangen van delen van het netwerk en het plaatsen van nieuwe apparatuur. Tot op heden kon UPC deze investeringen niet doen vanwege de complexiteit van de benodigde aanpassingen en de substantiële bedragen die ermee gemoeid zijn. Met de huidige stand van de techniek en het toenemend maatschappelijk belang van breedband internet, heeft UPC vorig jaar besloten om zonder vraagbundeling ook de laatste delen van haar netwerk te moderniseren. Voor de inwoners van de gemeenten betekent dit, dat zij nog aankomende zomer via de bestaande kabelaansluiting, en wellicht al eerder, van digitale telefonie, internet met snelheden tot 120 Mbps en interactieve digitale televisie gebruik maken.

Interactieve digitale televisie
Met UPC Digitale TV biedt het bedrijf haar klanten niet alleen meer zenders, maar ook interactieve televisie. Hiermee krijgen klanten met één druk op de knop van de UPC-afstandsbediening toegang tot de nieuwste films, series, of documentaires wanneer het hen uitkomt. UPC noemt dat UPC On Demand. UPC interactieve televisie biedt ook toegang tot RTL Gemist en Programma Gemist van de publieke omroepen. Men kan zo uitzendingen tot tien dagen terug alsnog bekijken, op welk moment van de dag hij of zij maar wil.

Klanten die kiezen voor een HD-abonnement krijgen toegang tot HDTV. Met HDTV kunnen zij, bijvoorbeeld, alle zenders van de publieke omroep, RTL en SBS maar ook een groeiend aantal films uit de filmbibliotheek van UPC in de best mogelijke beeld- en geluidskwaliteit bekijken.

Uploaden van 4MB in 3,2 seconden via UPC Fiber Power Internet
Klanten van UPC krijgen een ruime keus aan internetsnelheden. Deze zijn allemaal sneller dan ADSL op één variant na. De verbinding van de klant met het UPC netwerk gaat voor 97% over glasvezel. Dit stelt UPC in staat om onder de naam Fiber Power Internet internetsnelheden tot 120 Mbps download en 10 Mbps upload te bieden. Met dergelijke snelheden duurt het uploaden van een foto van 4MB naar een fotoservice of familie slechts 3,2 seconden. UPC verwacht dat Fiber Power Internet bijdraagt aan de ontwikkeling van veel nieuwe diensten, onder andere op het gebied van hoge kwaliteit video en streaming media. Ook sociaal-maatschappelijke toepassingen zoals onderwijs, telewerken, beveiliging en zorg-op-afstand vereisen een stabiele, betrouwbare verbinding met een hoge capaciteit, die voor iedereen in de gemeenschap bereikbaar moet zijn.

Kleinzakelijk
Doordat UPC haar netwerk moderniseert, komt UPC tegemoet aan de behoefte van zelfstandige ondernemers en de kleinzakelijke markt aan hoge internetsnelheden, goede telefonieverbindingen en speciale dienstverlening. UPC biedt ondernemers hiervoor een speciaal dienstenpakket: het UPC Alles-in-één Zakelijk pakket.

Bron UPC
Popeye

Alice, CaiWay, Glasvezel, Kabel, KPN, Online, Stipte, T-Mobile, Tele2, Telfort, UPC, VodaFone, XS4ALL, ZeeLandNet, Ziggo. Laatste berichten overzicht alle Gebruikers Forums.
 
AxelF0leyoo7
Vlag kan na 8 jaar wachten eindelijk uit hier in Liesveld
 
Spring naar forum:
 Nieuw onderwerp  Beantwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'UPC biedt gemeenten Brummen, Liesveld, Lochem, Maasdriel, West Maas en Waal, Zaltbommel en Zederik n', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerpen Forum antwoorden Laatste bericht
UPC biedt 50 HD TV zenders per 1 oktober UPC Digitale televisie 2 28 september 2013, 10:21
UPC biedt mobiel internet Algemeen 1 06 juli 2011, 20:28
UPC biedt klanten nu ook digitale televisie via CI+ Module Nieuws over UPC 1 14 april 2011, 17:25
UPC haalt regiozenders van de kabel waaronder het voor diverse gemeenten belangrijke TV West Algemeen 1 25 mei 2007, 16:32
Goedenavond bezoeker
Inloggen / Registreren
Gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.

Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Laatst geziene leden
Shoutbox
U moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

14 februari 2015, 11:52
Met de fusie met Ziggo verdwijnen er ook een paar leuke kanalen zoals 13TH street, C&I, History. Al gezien?

10 januari 2015, 13:08
@Mariapica Hebben de buren wel nog steeds signaal? En heb je al geprobeerd een TV rechtstreeks aan te sluiten en vervolgens zenders automatisch laten zoeken? Zo kun je uitsluiten of het signaal totaal

09 januari 2015, 14:27
Das lekker alles ligt er uit, en ze komen pas dinsdag langs.

31 december 2014, 23:18
Een geweldig 2015 toegewenst! Tip voor een goed voornemen: in 2015 ons vaker te bezoeken en te helpen waar het kan! Cheer

30 december 2014, 12:16
UPC Horizon/Power 120mbit.. 1 euro duurder geworden, en sinds september opeens dubbele uploadsnelheid Yeah