obey-robots.txt
22 April 2019, 18:27
Navigatie
Ledenenquête
Analoge televisie via de kabel moet blijven:

Ja
Ledenenquête: Analoge televisie via de kabel moet blijven: Ja 83% [68 stemmen]
83% [68 stemmen]

Nee
Ledenenquête: Analoge televisie via de kabel moet blijven: Nee 17% [14 stemmen]
17% [14 stemmen]

Stemmen: 82
U dient in te loggen om te stemmen.
Gestart: 15 apr 2010

Enquête-archief
Inloggen / Registreren
Gebruikersnaam

Wachtwoord


Nog geen lid?
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.
UPC Gebruikers Groep
Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Onderwerp bekijken
Nieuws over en van UPC mag u hier posten.
 Onderwerp afdrukken

internet, interactieve digitale tv en telefonie in Aalten en Breedenbroek

Popeye
Nog deze herfst supersnel internet, interactieve digitale televisie en telefonie van UPC voor de gemeente Aalten en Breedenbroek

Aalten / Amsterdam 07 mei 2010 – Kabel- en mediabedrijf UPC Nederland biedt alle inwoners van de gemeente Aalten en de kern Breedenbroek nog deze herfst supersnel internet, interactieve digitale televisie en digitale telefonie via haar toekomstvaste netwerk. UPC biedt deze diensten al aan in de overige kernen van de gemeente Oude IJsselstreek, waar Breedenbroek onder valt.

Binnen twee jaar wil UPC Nederland haar interactieve diensten aan al haar klanten in haar verzorgingsgebied kunnen aanbieden. Hiertoe moderniseert zij momenteel de laatste delen van haar netwerk in Zuid-Holland en Gelderland tot een toekomstvaste breedband infrastructuur. Tot op heden kon het kabelbedrijf deze investeringen niet doen vanwege de substantiële bedragen die ermee gemoeid zijn. Het bieden van interactieve diensten vergt bovendien complexe aanpassingen in het bestaande netwerk.

Zonder te graven
Het kabel- en mediabedrijf is reeds gestart met de werkzaamheden om het netwerk in Aalten, de Heurne, Dinxperlo, Bredevoort en Breedenbroek geschikt te maken voor haar interactieve diensten. Hierdoor kan het bedrijf nog dit jaar aan alle inwoners zonder te graven en via de bestaande kabelaansluiting digitale telefonie, internet met snelheden tot 120 Mbps en interactieve, digitale televisie bieden.

Uploaden van 4MB in 3,2 seconden
Klanten van UPC krijgen een ruime keus aan internetsnelheden. Deze zijn allemaal sneller dan ADSL op één variant na. Wanneer klanten kiezen voor een internetabonnement met 120 Mbps download en 10 Mbps upload, duurt het uploaden van een foto van 4Mb naar een fotoservice of familie slechts 3.2 seconden.

Interactieve televisie
Met UPC Digitale TV biedt het bedrijf haar klanten niet alleen meer zenders, maar ook interactieve televisie. Hiermee krijgen zij met één druk op de knop van de UPC-afstandsbediening toegang tot de nieuwste films, series, of documentaires wanneer het hen uitkomt. Tegelijkertijd krijgen zij met een HD-abonnement toegang tot HDTV, waarmee zij zenders als EurosportHD, Discovery HD, RTL 7 en 8 HD, History Channel HD en de Publieke Omroepen HD in de best mogelijke beeld- en geluidskwaliteit kunnen bekijken.

Kleinzakelijk
Doordat UPC haar netwerk moderniseert, kan zij ook haar zakelijke producten aanbieden. UPC komt met deze diensten tegemoet aan de behoefte van zelfstandige ondernemers en de kleinzakelijke markt aan hoge internetsnelheden, goede telefonieverbindingen en speciale dienstverlening.

UPC past geen verplichte vraagbundeling toe bij het upgraden van haar netwerk, zoals bij de aanleg van andere glasvezelnetwerken in Aalten wel het geval is. De werkzaamheden bestaan uit het vervangen van delen van het netwerk en het plaatsen van nieuwe apparatuur die de nieuwe digitale diensten mogelijk maken.

Begin dit jaar kondigde UPC Nederland aan vanaf 2010 substantiële investeringen doen om ook de laatste delen van haar netwerk in Zuid-Holland en Gelderland in de aankomende jaren te vernieuwen. Hiermee rondt UPC de modernisering van haar netwerk tot een moderne breedband infrastructuur af.

Meer informatie is te vinden via: www.upc.nl/aalten-breedenbroek

Bron UPC
Gewijzigd door Popeye op 08 mei 2010, 13:15
Popeye

Alice, CaiWay, Glasvezel, Kabel, KPN, Online, Stipte, T-Mobile, Tele2, Telfort, UPC, VodaFone, XS4ALL, ZeeLandNet, Ziggo. Laatste berichten overzicht alle Gebruikers Forums.
 
Spring naar forum:
 Nieuw onderwerp  Beantwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'internet, interactieve digitale tv en telefonie in Aalten en Breedenbroek', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerpen Forum antwoorden Laatste bericht
uitvallen internet Storing 2 16 mei 2015, 10:08
Internet storing Storing 1 27 juni 2014, 07:37
In maart gratis Sport1 voor digitale kijkers UPC Digitale televisie 1 22 februari 2014, 21:07
UPC, internet met 200Mbit/s vanaf april voor iedereen beschikbaar Snelheid 1 15 februari 2014, 10:58
Browser en internet verbinding probleem Algemeen 3 27 juli 2013, 14:54
Goedenavond bezoeker
Inloggen / Registreren
Gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.

Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Laatst geziene leden
Shoutbox
U moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

14 februari 2015, 11:52
Met de fusie met Ziggo verdwijnen er ook een paar leuke kanalen zoals 13TH street, C&I, History. Al gezien?

10 januari 2015, 13:08
@Mariapica Hebben de buren wel nog steeds signaal? En heb je al geprobeerd een TV rechtstreeks aan te sluiten en vervolgens zenders automatisch laten zoeken? Zo kun je uitsluiten of het signaal totaal

09 januari 2015, 14:27
Das lekker alles ligt er uit, en ze komen pas dinsdag langs.

31 december 2014, 23:18
Een geweldig 2015 toegewenst! Tip voor een goed voornemen: in 2015 ons vaker te bezoeken en te helpen waar het kan! Cheer

30 december 2014, 12:16
UPC Horizon/Power 120mbit.. 1 euro duurder geworden, en sinds september opeens dubbele uploadsnelheid Yeah