obey-robots.txt
25 Maart 2019, 00:50
Navigatie
Ledenenquête
Analoge televisie via de kabel moet blijven:

Ja
Ledenenquête: Analoge televisie via de kabel moet blijven: Ja 83% [68 stemmen]
83% [68 stemmen]

Nee
Ledenenquête: Analoge televisie via de kabel moet blijven: Nee 17% [14 stemmen]
17% [14 stemmen]

Stemmen: 82
U dient in te loggen om te stemmen.
Gestart: 15 apr 2010

Enquête-archief
Inloggen / Registreren
Gebruikersnaam

Wachtwoord


Nog geen lid?
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.
UPC Gebruikers Groep
Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Onderwerp bekijken
Nieuws over en van UPC mag u hier posten.
 Onderwerp afdrukken

UPC gaat HD aanbod verder uitbreiden

Popeye
Komende maanden wordt het HD-aanbod bij UPC verder uitgebreid. Dat werd gisteren duidelijk tijdens de perspresentatie van 3D-TV bij het mediabedrijf. Wanneer de uitbreidingen exact gaan plaatsvinden wilde UPC nog bekend maken.

Zeker is wel dat de HD-zenders van SBS Broadcasting (SBS6 HD, Net5 HD en Veronica HD) in het lijstje staan van HD-zenders die UPC wil gaan toevoegen.
Ivo Lochtman, Directeur Content bij UPC, wilde nog geen exacte datum voor de toevoeging van deze zenders bekend maken. UPC wil de aankondiging samen en in overleg met SBS Broadcasting wereldkundig maken. Mogelijk kan dit al op korte termijn gaan gebeuren.
Zoals het er nu naar uitziet wordt het HD-aanbod binnen afzienbare tijd nog verder uitgebreid. De website Hardware.info meldt dat de zenders MTVN HD en Eén HD, het eerste HD-kanaal van de Vlaamse publieke omroep VRT, ook op de lijst staan om toegevoegd te gaan worden.

HD Video on Demand
UPC kondigde verder aan dat het bedrijf verwacht dat 3D content de komende tijd voornamelijk via Video on Demand (VoD) en in HD te zien zal zijn. Tot nu toe biedt UPC nog geen HD Video on Demand aan, maar technisch zijn daartoe geen obstakels meer volgens Lochtman. Naar alle waarschijnlijkheid zal UPC eind deze maand de lancering van haar HD Video on Demand dienst bekendmaken. Buiten 3D uitzendingen zullen voornamelijk films te zien zijn. Of HD Video on Demand een meerprijs zal krijgen ten opzichte van normale kwaliteit Video on Demand is nog niet zeker, maar ligt wel in de lijn der verwachting.

Bron Breedbandwinkel.nl
Popeye

Alice, CaiWay, Glasvezel, Kabel, KPN, Online, Stipte, T-Mobile, Tele2, Telfort, UPC, VodaFone, XS4ALL, ZeeLandNet, Ziggo. Laatste berichten overzicht alle Gebruikers Forums.
 
ger546
Sinds enkele weken heb ik een abonnement van UPC op HDTV. Na eindeloos bellen, vragen stellen per e- mail en op fora, heb ik geen enkel antwoord gekregen op mijn vraag 'waarom het geluid bij het aanzetten van de TV de kamer in knalt!'. Tevens heb ik een probleem met het ontvangen van de HD zenders. RTL4HD, RTL5HD, DiscoveryHD, Nat.GeographicHD, RTL7HD kan ik niet ontvangen. De overige zenders wel! Daar moet ik € 9.90 per maand voor betalen! Ik heb eigenlijk schoon genoeg van dat HDTV abonnement. Bellen naar de helpdesk (dat heeft me ondertussen al een hoop geld gekost) levert helemaal niets op, ik krijg als antwoord dat er wel een monteur langs kan komen, maar daar moet ik voor betalen! Een vreemde manier van service verlenen vindt ik. Ik heb mijn probleem nu ook aan COAX gemeld, maar tot op heden nog geen enkele reactie van UPC ontvangen. Kortom, ik kan mijn abonnement niet opzeggen, want contract is contract, ondanks het in gebreke blijven van UPC. Ik raadt dan ook niemand aan een abonnement op UPC HDTV te nemen. Veel te stressig!
 
Popeye
COAX gaat zeker voor je aan de slag. Ondertussen kun je op deze site Jordy_UPC benaderen via PB.


Wat betreft het geluid: dit ligt aan de doorgifte van UPC. Je kunt in de instellingen van je TV kijken of er een optie is om het geluid te temperen. Mijn Sony tv heeft zo'n optie om het verschil in volume niveaus op te heffen.
Popeye

Alice, CaiWay, Glasvezel, Kabel, KPN, Online, Stipte, T-Mobile, Tele2, Telfort, UPC, VodaFone, XS4ALL, ZeeLandNet, Ziggo. Laatste berichten overzicht alle Gebruikers Forums.
 
Spring naar forum:
 Nieuw onderwerp  Beantwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'UPC gaat HD aanbod verder uitbreiden', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerpen Forum antwoorden Laatste bericht
UPC gaat spam-wifi aanbieden in bushaltes Nieuws over UPC 1 03 december 2013, 16:50
Gaat UPC net als Ziggo klanten wifi routers voor netwerk gebruiken? Nieuws over UPC 1 16 maart 2012, 19:55
Aanbod Programma gemist niet volledig op UPC Digitale TV UPC Digitale televisie 1 01 november 2010, 23:18
Kanaal 13 gaat per 1 juli digitaal uitzenden UPC Digitale televisie 1 27 juni 2010, 09:10
Incompleet aanbod van uitzending gemist UPC Digitale televisie 1 13 maart 2010, 09:24
Goedenacht bezoeker
Inloggen / Registreren
Gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.

Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Laatst geziene leden
Shoutbox
U moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

14 februari 2015, 11:52
Met de fusie met Ziggo verdwijnen er ook een paar leuke kanalen zoals 13TH street, C&I, History. Al gezien?

10 januari 2015, 13:08
@Mariapica Hebben de buren wel nog steeds signaal? En heb je al geprobeerd een TV rechtstreeks aan te sluiten en vervolgens zenders automatisch laten zoeken? Zo kun je uitsluiten of het signaal totaal

09 januari 2015, 14:27
Das lekker alles ligt er uit, en ze komen pas dinsdag langs.

31 december 2014, 23:18
Een geweldig 2015 toegewenst! Tip voor een goed voornemen: in 2015 ons vaker te bezoeken en te helpen waar het kan! Cheer

30 december 2014, 12:16
UPC Horizon/Power 120mbit.. 1 euro duurder geworden, en sinds september opeens dubbele uploadsnelheid Yeah