obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
 Onderwerp afdrukken
UPC gaat HD aanbod verder uitbreiden
Popeye
Komende maanden wordt het HD-aanbod bij UPC verder uitgebreid. Dat werd gisteren duidelijk tijdens de perspresentatie van 3D-TV bij het mediabedrijf. Wanneer de uitbreidingen exact gaan plaatsvinden wilde UPC nog bekend maken.

Zeker is wel dat de HD-zenders van SBS Broadcasting (SBS6 HD, Net5 HD en Veronica HD) in het lijstje staan van HD-zenders die UPC wil gaan toevoegen.
Ivo Lochtman, Directeur Content bij UPC, wilde nog geen exacte datum voor de toevoeging van deze zenders bekend maken. UPC wil de aankondiging samen en in overleg met SBS Broadcasting wereldkundig maken. Mogelijk kan dit al op korte termijn gaan gebeuren.
Zoals het er nu naar uitziet wordt het HD-aanbod binnen afzienbare tijd nog verder uitgebreid. De website Hardware.info meldt dat de zenders MTVN HD en Eén HD, het eerste HD-kanaal van de Vlaamse publieke omroep VRT, ook op de lijst staan om toegevoegd te gaan worden.

HD Video on Demand
UPC kondigde verder aan dat het bedrijf verwacht dat 3D content de komende tijd voornamelijk via Video on Demand (VoD) en in HD te zien zal zijn. Tot nu toe biedt UPC nog geen HD Video on Demand aan, maar technisch zijn daartoe geen obstakels meer volgens Lochtman. Naar alle waarschijnlijkheid zal UPC eind deze maand de lancering van haar HD Video on Demand dienst bekendmaken. Buiten 3D uitzendingen zullen voornamelijk films te zien zijn. Of HD Video on Demand een meerprijs zal krijgen ten opzichte van normale kwaliteit Video on Demand is nog niet zeker, maar ligt wel in de lijn der verwachting.

Bron Breedbandwinkel.nl
Popeye

Alice, CaiWay, Glasvezel, [url
 
ger546
Sinds enkele weken heb ik een abonnement van UPC op HDTV. Na eindeloos bellen, vragen stellen per e- mail en op fora, heb ik geen enkel antwoord gekregen op mijn vraag 'waarom het geluid bij het aanzetten van de TV de kamer in knalt!'. Tevens heb ik een probleem met het ontvangen van de HD zenders. RTL4HD, RTL5HD, DiscoveryHD, Nat.GeographicHD, RTL7HD kan ik niet ontvangen. De overige zenders wel! Daar moet ik € 9.90 per maand voor betalen! Ik heb eigenlijk schoon genoeg van dat HDTV abonnement. Bellen naar de helpdesk (dat heeft me ondertussen al een hoop geld gekost) levert helemaal niets op, ik krijg als antwoord dat er wel een monteur langs kan komen, maar daar moet ik voor betalen! Een vreemde manier van service verlenen vindt ik. Ik heb mijn probleem nu ook aan COAX gemeld, maar tot op heden nog geen enkele reactie van UPC ontvangen. Kortom, ik kan mijn abonnement niet opzeggen, want contract is contract, ondanks het in gebreke blijven van UPC. Ik raadt dan ook niemand aan een abonnement op UPC HDTV te nemen. Veel te stressig!
 
Popeye
COAX gaat zeker voor je aan de slag. Ondertussen kun je op deze site Jordy_UPC benaderen via PB.


Wat betreft het geluid: dit ligt aan de doorgifte van UPC. Je kunt in de instellingen van je TV kijken of er een optie is om het geluid te temperen. Mijn Sony tv heeft zo'n optie om het verschil in volume niveaus op te heffen.
Popeye

Alice, CaiWay, Glasvezel, [url
 
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'UPC gaat HD aanbod verder uitbreiden', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
UPC gaat spam-wifi aanbieden in bushaltes Nieuws over UPC : 1 03 dec 2013
Gaat UPC net als Ziggo klanten wifi routers voor netwerk gebruiken? Nieuws over UPC : 1 16 mrt 2012
Aanbod Programma gemist niet volledig op UPC Digitale TV UPC Digitale televisie : 1 01 nov 2010
Kanaal 13 gaat per 1 juli digitaal uitzenden UPC Digitale televisie : 1 27 jun 2010
Incompleet aanbod van uitzending gemist UPC Digitale televisie : 1 13 mrt 2010