obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
 Onderwerp afdrukken
UPC wel of niet??
Ruben
Hallo mensen,

Sry dat ik jullie stoor, maar ik heb verschillende berichten op deze forum gelezen over hoe slecht UPC wel niet is. Mijn vriendin en ik hebben een huis gekocht en willen graag "goed" internet hebben zonder gezeik. In het verleden heb ik ook UPC gehad, maar als ik aan het gamen was werd ik uit het spel gezet omdat mijn internet af en toe weg was. Ook heb ik Tele2 gehad, alleen zit ik met het probleem dat mijn internet snelheid tussen de 4-5 mb zit nu en af en toe stijgt tot 9-10 mb, terwijl er 20mb beloofd was.

Ik weet dat als ik een provider kies (wie dan ook) dat er altijd gezeik is, maar wil weten wat volgens jullie het beste is om te doen. Ook omdat ik vrij veel game op de pc + ps3 wil ik graag internet hebben wat gewoon doet en geen problemen geeft.

Wie kan mij helpen??Frown
 
janf43
Ik ken je postcode of woonplaats niet. Kijk eens rond op de diverse forums om te ontdekken of je woont in een gebied waar regelmatig problemen zijn. Of vraag het eens na bij je buren
Gewijzigd door janf43 op 28 december 2009, 15:42
 
Ruben
Ik woon in Arnhem.. Onze buren zijn mensen boven de 70.. Die hebben waarschijnlijk niet eens internet.. Too bad dat je me niet HIER verder kan helpen.. Thnx anyways..
 
Ruben
Hallo,

Ja ik denk ook dat UPC al een stuk beter is geworden alleen ben ik bang voor de "lag" en het wegvallen van internet. In de andere topics heb ik dit ook al terug gevonden en wilde graag weten van andere mensen of zij dit ook ervaren. Ten opzichte van de andere providers ziet UPC ook het beste er uit en zeker voor een stel die net samen gaan wonen. Alleen vind ik het ERG belangrijk dat het internet NIET wegvalt zoals in het verleden.

In iedergeval bedankt voor je reactie Smile.

Groeten
 
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'UPC wel of niet??', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Internetradio stations streamen niet meer Opleveringsproblemen : 13 10 jan 2015
Horizon - ziet laptop niet Algemeen : 7 12 jun 2014
niet goed opnemen Horizon UPC Digitale televisie : 3 09 jan 2014
BEN NIET OVERLEDEN! KLACHT!! Klacht over UPC : 1 17 sep 2013
Gebruik UPC Horizon mediabox niet meer verplicht UPC Digitale televisie : 2 01 mei 2013