obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
 Onderwerp afdrukken
Internetsnelheid van UPC-klanten in top drie van Nederland
Popeye
1408363319122

UPC bood haar klanten in juli de op een na hoogste gemiddelde internetsnelheid van Nederland. Deze bedroeg ruim 57 Mb/s. Via www.speedtest.net van onafhankelijk meetinstituut Ookla testen honderdduizenden internetgebruikers in Nederland iedere maand hun internetsnelheid. Op basis van deze gegevens maakt UPC vanaf nu elke maand een overzicht van de gemeten snelheden van de grote internetaanbieders. In de afgelopen maand nam UPC de tweede plaats in.

De klanten van UPC zijn in staat sneller te downloaden en kunnen met meer apparaten tegelijkertijd van snel internet gebruik maken. De resultaten in de grafiek (zie de link onderaan) zijn behaald via vaste internetverbinding of wifi.

Het internetabonnement van de klant en het gebruik van wifi bepalen in belangrijke mate de gemiddelde snelheid die klanten thuis ervaren. Daarnaast wordt de internetsnelheid die gebruikers kunnen meten, via bijvoorbeeld www.speedtest.net, beïnvloed door de ouderdom van het gebruikte apparaat, de netwerkkaart en de bekabeling in huis. Door te zorgen voor goede apparatuur, software en een goed netwerk thuis, profiteren klanten het meest van de voordelen die het internet te bieden heeft.

Een goede internetverbinding wordt steeds belangrijker, aangezien men beschikt over een groeiend aantal apparaten dat vaak tegelijkertijd gebruikmaakt van het internet. UPC investeert daarom in goede voorlichting aan haar klanten en desgewenst kunnen monteurs binnenhuis het netwerk verbeteren. Hierdoor kunnen klanten de hoge daadwerkelijk door UPC geleverde snelheid ervaren.

UPC zal vanaf vandaag iedere maand een overzicht van de gemiddelde downloadsnelheid per aanbieder op haar website publiceren. Kijk voor meer informatie op: www.upc.nl/over-upc/nieuws/upc-bij-snelste-internetaanbieders.
Popeye

Alice, CaiWay, Glasvezel, [url
 
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Internetsnelheid van UPC-klanten in top drie van Nederland', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Naam UPC verdwijnt uit Nederland Nieuws over UPC : 1 08 jul 2014
UPC klanten krijgen onbeperkt toegang tot films en series. UPC Digitale televisie : 5 16 apr 2014
UPC-klanten Amsterdam delen zonder het te weten wifi WiFi : 3 19 mrt 2014
WiFi-hotspots vanaf 1 juli voor UPC klanten WiFi : 1 23 jun 2013
Tv-storing voor UPC-klanten met Horizon-box na firmware update UPC Digitale televisie : 2 03 jun 2013