obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
 Onderwerp afdrukken
UPC rolt verbeterde H3-firmware Horizon mediabox uit
Popeye
UPC begint met de uitrol van nieuwe firmware voor de Horizon mediabox. Dit is nu al de derde firmware versie, deze zogenaamde H3-firmware verbetert de mediabox op diverse punten.

De H3-firmware zorgt daarnaast voor enkele verbeteringen die door gebruikers van de nieuwste mediabox aan UPC werden aangereikt. Belangrijkste hiervan is de eigen keuze voor weergave van films, series en programma’s die via video on demand beschikbaar zijn. Op dit moment vindt dit nog in beeldbestandjes – zogenaamde thumbnails – plaats. In de nieuwe firmware kan de gebruiker zelf kiezen voor tekst- of beeldweergave. Verder kan men met één druk op de afstandsbediening direct in het menugedeelte waarin opgenomen programma’s worden weergegeven komen. Ook kunnen meerdere afleveringen van een opgenomen serie of programma gelijktijdig van de harde schijf verwijderd worden. Daarnaast zijn er nog vele andere wijzigingen in de tweede grote firmware verbetering voor de Horizon mediabox doorgevoerd.

DLNA
Naast de mogelijkheid voor tekstweergave in het video on demand-menu zijn we wijzigingen doorgevoerd waardoor er ook sneller door dit menugedeelte genavigeerd kan worden. De mediaspeler functionaliteit is ook verbeterd. Meer codecs en containers worden ondersteund. Verder is er betere voor- en achteruitspoel functionaliteit voor de bestanden AVI, MOV, MKV en MP4.

Gefaseerde uitrol
UPC kiest ook bij de H3-firmware weer voor een gefaseerde uitrol in haar verzorgingsgebied. In de week van 18 tot en met 22 augustus wordt de firmware in Noord-Brabant uitgerold. Mochten er tijdens deze uitrol geen problemen worden waargenomen volgen van 1 tot en met 12 september de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Friesland, Flevoland en Gelderland. UPC-klanten die een Horizon mediabox gebruiken krijgen vooraf een melding via e-mail. De nieuwe firmware wordt automatisch in de Horizon mediabox geïnstalleerd.
Popeye

Alice, CaiWay, Glasvezel, [url
 
magicwizz
Nubro,

Ik wou het net gaan opschrijven Wink Ik had het al eerder ontdekt maar nog geen tijd gehad het op het forum te zetten Wink
 
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'UPC rolt verbeterde H3-firmware Horizon mediabox uit', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Met Horizon opnemen Helpdesk : 6 24 nov 2015
UPC Horizon Mediabox Algemeen : 1 21 apr 2015
Horizon gebruiksaanwijzing UPC Digitale televisie : 1 19 apr 2015
Horizon energieverbruik Algemeen : 3 16 apr 2015
Horizon firmwareversie 3.1 update UPC Digitale televisie : 1 27 sep 2014