obey-robots.txt
22 April 2019, 10:55
Navigatie
Ledenenquête
Analoge televisie via de kabel moet blijven:

Ja
Ledenenquête: Analoge televisie via de kabel moet blijven: Ja 83% [68 stemmen]
83% [68 stemmen]

Nee
Ledenenquête: Analoge televisie via de kabel moet blijven: Nee 17% [14 stemmen]
17% [14 stemmen]

Stemmen: 82
U dient in te loggen om te stemmen.
Gestart: 15 apr 2010

Enquête-archief
Inloggen / Registreren
Gebruikersnaam

Wachtwoord


Nog geen lid?
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.
UPC Gebruikers Groep
Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Onderwerp bekijken
Nieuws over en van UPC mag u hier posten.
 Onderwerp afdrukken

ACM wil overname Ziggo en UPC onderzoeken

Popeye
De Nederlandse toezichthouder Autoriteit Consument & Markt (ACM) wil de fusie tussen kabelexploitanten UPC en Ziggo onderzoeken. Dat maakte de ACM gisteren bekend.

De toezichthouder heeft de Europese Commissie gevraagd de aanvraag voor de fusie door te sturen. Volgens bestuursvoorzitter Chris Fonteijn is er "alle aanleiding'' om de fusie in Nederland te beoordelen. "Wij weten het beste wat er in Nederland gebeurt. Wij hebben de kennis over de Nederlandse markt in onze organisatie. Daarbij is deze mogelijke fusie een nationale zaak. De kabels liggen in Nederlandse grond en het zijn uitsluitend Nederlandse huishoudens die aangesloten zijn'', stelde hij.

Liberty Global, het moederbedrijf van UPC, liet eind januari weten Ziggo over te willen nemen voor 34,53 euro per aandeel. Het bod waardeert Ziggo op zo'n 10 miljard euro.

De ACM wijst er in zijn verzoek aan Brussel op dat de beoogde fusie grote gevolgen kan hebben voor de Nederlandse markt voor televisie, internet en telefonie via de kabel. Samen kunnen beide bedrijven zo'n 7 miljoen Nederlandse huishoudens bereiken en worden ze veruit de grootste aanbieder van kabeldiensten in het land. De grensoverschrijdende gevolgen zijn volgens de opvolger van telecomwaakhond Opta echter beperkt.

De ACM geeft verder aan dat in 2011 een onderzoek naar een overname van Liberty Global in de Duitse kabelmarkt werd doorverwezen naar de Duitse toezichthouder.

Een woordvoerder van Liberty Global wilde dinsdag niet reageren. Het bedrijf van de Amerikaanse miljardair John Malone, sinds de overname van Virgin Media vorig jaar in juridische zin een Brits bedrijf, liet eerder weten dat de overname niets aan de marktomstandigheden verandert. Door de regionale spreiding van het Nederlandse kabelnet kunnen consumenten momenteel niet kiezen tussen het aanbod van UPC of Ziggo.
Popeye

Alice, CaiWay, Glasvezel, Kabel, KPN, Online, Stipte, T-Mobile, Tele2, Telfort, UPC, VodaFone, XS4ALL, ZeeLandNet, Ziggo. Laatste berichten overzicht alle Gebruikers Forums.
 
57
Ben al bij hun sinds pre-chello tijdperk, en heb al veel meegemaakt met hun als klant zijnde, maar de laatste tijd sinds de fusie merk ik als klant zijnde dat de kwaliteit,kwantiteit,enz er voor de particulier niet op vooruit is gegaan,heb het idee dat alleen de bedrijven en rijken ervan profiteren en de normale mensen eigenlijk een beetje tweederangs zijn geworden en achja daar zitten we niet mee, de klant is geen koning meer in elk geval maar een melkkoetje bot gezegd.uiteraard zit het allemaal wat ingewikkelder in mekaar maar ik zou graag UPC als apart bedrijf weer op het toneel zien verschijnen en niet als probleem oplosser van Ziggo of underdog net hoe je het wil noemen of wilt zien?.
Laat Ziggo gewoon het westen en noorden beheren in NL en laat UPC gewoon weer het oosten en zuiden beheren ,kleinschaliger zou de kwaliteit weer omhoog drukken want kwa geld hebben we geen verbetering gemerkt toch?ik tenminste niet!
 
Spring naar forum:
 Nieuw onderwerp  Beantwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'ACM wil overname Ziggo en UPC onderzoeken', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerpen Forum antwoorden Laatste bericht
Ziggo & UPC fusie terugdraaien/ontbinden! UPC met eigen modem of router 2 10 februari 2017, 15:27
Overleg met Ziggo 10 maart a.s Algemeen 1 24 februari 2015, 19:42
Upc doet overname bod op Ziggo. Naam UPC wordt Ziggo Nieuws over UPC 1 27 januari 2014, 09:54
Landelijk Wifi netwerk door combi Ziggo en UPC WiFi 1 29 juni 2013, 13:02
UPC en Ziggo zien af van aankoop spectrumlicentie tijdens veiling Nieuws over UPC 1 14 december 2012, 18:16
Goedemorgen bezoeker
Inloggen / Registreren
Gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.

Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Laatst geziene leden
Shoutbox
U moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

14 februari 2015, 11:52
Met de fusie met Ziggo verdwijnen er ook een paar leuke kanalen zoals 13TH street, C&I, History. Al gezien?

10 januari 2015, 13:08
@Mariapica Hebben de buren wel nog steeds signaal? En heb je al geprobeerd een TV rechtstreeks aan te sluiten en vervolgens zenders automatisch laten zoeken? Zo kun je uitsluiten of het signaal totaal

09 januari 2015, 14:27
Das lekker alles ligt er uit, en ze komen pas dinsdag langs.

31 december 2014, 23:18
Een geweldig 2015 toegewenst! Tip voor een goed voornemen: in 2015 ons vaker te bezoeken en te helpen waar het kan! Cheer

30 december 2014, 12:16
UPC Horizon/Power 120mbit.. 1 euro duurder geworden, en sinds september opeens dubbele uploadsnelheid Yeah