obey-robots.txt
21 April 2019, 10:17
Navigatie
Ledenenquête
Analoge televisie via de kabel moet blijven:

Ja
Ledenenquête: Analoge televisie via de kabel moet blijven: Ja 83% [68 stemmen]
83% [68 stemmen]

Nee
Ledenenquête: Analoge televisie via de kabel moet blijven: Nee 17% [14 stemmen]
17% [14 stemmen]

Stemmen: 82
U dient in te loggen om te stemmen.
Gestart: 15 apr 2010

Enquête-archief
Inloggen / Registreren
Gebruikersnaam

Wachtwoord


Nog geen lid?
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.
UPC Gebruikers Groep
Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Onderwerp bekijken
Post hier opmerkingen over digitale televisie. Signaalkwaliteit, meer zenders etc.
 Onderwerp afdrukken

UPC biedt 50 HD TV zenders per 1 oktober

Popeye
UPC biedt vanaf 1 oktober 50 zenders in HD-kwaliteit aan. UPC voegt de zenders E! Entertainment Television HD en Nat Geo Wild HD aan haar “Royaal” aanbod toe. Binnen het premiumaanbod biedt UPC Film1 Comedy & Kids HD aan. Daarnaast worden de programmagegevens van de zenders Nederland 1, 2 en 3 uitgebreid tot acht dagen vooruit.

William Linders, Director Content van UPC: “We willen onze klanten meerwaarde bieden, voor welke dienst zij ook kiezen. Door per 1 oktober drie HD-zenders aan ons televisieaanbod toe te voegen, bieden wij in totaal 50 HD-zenders.”

In augustus voegde UPC de nieuwe zender Fox toe aan haar Starter-aanbod. Daarom verhuist de zender Foxlife van Starter naar Royaal. The Karaoke Channel komt in het Video on Demand aanbod van UPC beschikbaar voor alle Royaal-klanten. De zender Family7, afkomstig van het Royaal-pakket, verhuist naar Starter. Hierdoor komt Family 7 voor alle klanten van UPC beschikbaar die een abonnement hebben op digitale televisie.

Programma-informatie van Nederland 1, 2, en 3

Als eerste in Nederland krijgen digitale televisieklanten van UPC vanaf 1 oktober via de elektronische programmagids (EPG) programma-informatie van Nederland 1, 2 en 3 tot acht dagen vooruit. Linders: “Tot op heden was de informatie tot maximaal drie dagen vooruit beschikbaar. Klanten krijgen nu een beter overzicht in de EPG van de programma’s die zij op Nederland 1, 2 en 3 kunnen verwachten. Zij kunnen zo hun televisieweek nog beter plannen. We zijn blij dat we dit in samenwerking met de NPO voor hen mogelijk hebben gemaakt.”

Bron: UPC
Popeye

Alice, CaiWay, Glasvezel, Kabel, KPN, Online, Stipte, T-Mobile, Tele2, Telfort, UPC, VodaFone, XS4ALL, ZeeLandNet, Ziggo. Laatste berichten overzicht alle Gebruikers Forums.
 
Popeye
UPC heeft bandbreedte nodig en gebruikt oude analoge videokanaal voor digitale tv weergave

Voor de doorgifte van digitale tv-kanalen gaat UPC frequentieruimte gebruiken die tot nu toe was gereserveerd voor allerhande video-apparatuur. Het is altijd gebruikelijk geweest een frequentiegebied in de UHF-band (kanaal 34 t/m 38 ofwel 576 t/m 608 Megahertz) vrij te houden voor het doorlussen van apparatuur met een analoge antenne-uitgang (meestal standaard op kanaal 36) zoals veel VHS-videorecorders, maar ook spelconsoles of zelfs apparatuur van bijvoorbeeld Marmitek die wordt gebruikt om een signaal via de coaxkabel door te geven. In het analoge televisietijdperk was dit een afspraak met fabrikanten van onder meer videorecorders, maar garant voor storingsvrij beeld stond het nooit, laat staan dat er stereogeluid werd doorgegeven via zulke aansluitingen.

Een groot deel van het beschikbare frequentiespectrum wordt op de kabelnetten al gebruikt voor digitale diensten en analoge tv. Nieuwe Digitale (HD-) zenders worden daarom toekomstig door UPC ook via het gedeelte voor het zogenaamde videokanaal uitgezonden, waardoor bepaalde apparatuur via een analoge coaxverbinding niet meer werkt. Kijkers die desondanks geen afscheid van hun VHS-videorecorder willen nemen, kunnen deze in de meeste gevallen nog wel via Scart aansluiten en dat geldt ook voor veel andere apparatuur.
Popeye

Alice, CaiWay, Glasvezel, Kabel, KPN, Online, Stipte, T-Mobile, Tele2, Telfort, UPC, VodaFone, XS4ALL, ZeeLandNet, Ziggo. Laatste berichten overzicht alle Gebruikers Forums.
 
Spring naar forum:
 Nieuw onderwerp  Beantwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'UPC biedt 50 HD TV zenders per 1 oktober', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerpen Forum antwoorden Laatste bericht
UPC start 28 oktober officieel met UPC WifiSpots WiFi 1 26 oktober 2013, 10:50
UPC brengt totaal aantal HD-zenders op 32 Nieuws over UPC 1 17 maart 2012, 10:59
UPC vermindert aantal analoge zenders niet Nieuws over UPC 2 19 juli 2011, 21:05
UPC biedt mobiel internet Algemeen 1 06 juli 2011, 20:28
UPC biedt klanten nu ook digitale televisie via CI+ Module Nieuws over UPC 1 14 april 2011, 17:25
Goedemorgen bezoeker
Inloggen / Registreren
Gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.

Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Laatst geziene leden
Shoutbox
U moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

14 februari 2015, 11:52
Met de fusie met Ziggo verdwijnen er ook een paar leuke kanalen zoals 13TH street, C&I, History. Al gezien?

10 januari 2015, 13:08
@Mariapica Hebben de buren wel nog steeds signaal? En heb je al geprobeerd een TV rechtstreeks aan te sluiten en vervolgens zenders automatisch laten zoeken? Zo kun je uitsluiten of het signaal totaal

09 januari 2015, 14:27
Das lekker alles ligt er uit, en ze komen pas dinsdag langs.

31 december 2014, 23:18
Een geweldig 2015 toegewenst! Tip voor een goed voornemen: in 2015 ons vaker te bezoeken en te helpen waar het kan! Cheer

30 december 2014, 12:16
UPC Horizon/Power 120mbit.. 1 euro duurder geworden, en sinds september opeens dubbele uploadsnelheid Yeah